Haberler

LPG Markaları

LPG Markaları
HABERİ PAYLAŞ
Eklenme tarihi : 28 10 2021

Hem benzin fiyatının yüksek olması ve bireylerin yakıt giderlerinden tasarruf etme isteği hem de artan karbon salınımını düşürerek temiz hava sahasına katkı sağlama isteği benzinli araç kullanıcılarını LPG dönüşümü yaptırmaya yöneltmektedir. Bu faktörlere bağlı artan talep beraberinde de en iyi LPG kit markası hangisi sorusunu akıllara getirmektedir. Aday müşteriler araştırmaları sonunda aracın orijinalliğini bozmadan, herhangi bir performans kaybı yaşatmayacak LPG sistemini tercih ederler. Yüksek performans gösteren, güvenilir LPG sistemleri, piyasada farklı markalar tarafından kullanıcı tercihine sunulmaktadır. LPG kit markası Avrupa standartlarına uygun üretildiyse ve aracınıza tecrübeli ellerde montaj yapıldıysa araca zarar verilmeden her kilometrede tasarruf sağlar. Ülkemizde ve dünya genelinde hizmet sunan farklı LPG kit markaları arasında BRC profesyonelliğini ispatlamıştır. 60 ülkede satılan, ülkemizde de fabrika çıkışlı 0 araçlarda Honda, Fiat, Ford gibi otomotiv markaları tarafından uzun süren mühendislik çalışma ve geliştirmeleri sonucunda seçilen bir markadır. Sadece Türkiye’de 300’den fazla bayi ağına sahip BRC, LPG’nin araçlarda alternatif yakıt olarak kullanılması konusunda uzmanlaşmış bir markadır.


BRC


Dünya’da büyük bir kesim tarafından tercih edilen BRC, aynı zamanda profesyonel ve güçlü alt yapısıyla hizmet sunan önemli bir LPG kit markasıdır. Farklı otomotiv markaları ile çalışarak, kalitesini dünyadaki birçok ülkede ispatlayan BRC, en iyi LPG markası arayışında olanların da ilk tercihidir. Teknolojik ürünlerinin çoğuna iki yıl garanti veren BRC, Platinum kitine ise 3 yıl garanti vermektedir. Honda, Ford, FIAT, gibi dev otomobil firmalarıyla anlaşmalı olan BRC, yeni nesil tüm araçlarla uyumlu olmasıyla bilinir. BRC Otogaz sistemleriyle dönüşümü yapılmış bir araç sahibine benzinden farksız sürüş keyfi yaşatmaktadır. En iyi LPG kiti markası sorgulaması yapanlar, BRC ile sürüş keyfini en üst seviyeye çıkarabilirler. Sunduğu geniş servis ağı ile en iyi LPG kit markası arayışında olanlara hizmet sunan ve LPG talep edenlere etkili çözüm yolları üreten BRC, her yönüyle farkını ortaya koymaktadır. En iyi LPG kit markası sorusuna en güzel cevaplardan biri olan BRC, aracına LPG dönüşümü yapmak isteyenlerin bir numaralı tercihidir.


Neden BRC?


Piyasada birbirinden farklı markalara ait LPG kit sistemleri mevcuttur. Otomotiv firmaları ile fabrika çıkışlı LPG’ li araç çalışmaları yapan BRC Otogaz sistemleri ise en çok tercih edilen LPG kit markasıdır. Araca özel olarak hazırlanan LPG Kitleri ile aracın orijinalliği bozulmadan LPG dönüşümü yapılır. Kablolar kesilmeden soket aracılığıyla elektrik bağlantıları yapılabilmektedir. Araca özel hazırlanan braketler ile LPG ekipmanları araçta en uygun yerlere montaj edilir. Seçiminizi BRC sistemlerinden yapmanız dahilinde, farklı ülkelerde hizmet sunan BRC servislerinden dilediğiniz zaman hizmet alabilirsiniz. Yedek parça arayışınıza profesyonel çözüm sunan BRC, farklı LPG kit modelleriyle de öne çıkan bir firmadır. Aracınıza en uygun BRC LPG kitini, BRC Yetkili servisler ile görüşerek belirleyebilirsiniz.

Tasarruf Zamanı
Aşağıdaki kutucuğa 100 km'de tükettiğiniz benzini litre cinsinden girip, BRC ile ne kadar tasarruf yapacağınızı görün ...
Benzin Gideri : 436 TL / 100 km LPG Gideri : 225 TL / 100 km Kazancınız : 211 TL / 100 km
Haber Arşivi
BRC Türkiye ile ilgili gelişmelerinden haberdar olmak için
Whatsapp