Haberler

GFİ LPG

GFİ LPG
HABERİ PAYLAŞ
Eklenme tarihi : 22 01 2018

GFİ LPG Dönüşüm Sistemleri ile performansın gücünü yollara taşıyın! 

GFI Alternatif Yakıt Sistemleri

GFI, İtalyan M.T.M. SRL’ nin bir ticari markasıdır. M.T.M. SRL bir İtalyan şirketi olup, LPG ve CNG gibi alternatif yakıt sistemlerinin tasarımında, üretiminde ve pazarlamasında küresel bir liderdir.

GFI 1993 yılında Ontario, Kanada'nın Kitchener kentinde LPG ve CNG pazarları için çeşitli yüksek basınç komponentleri üreten özel bir şirket olarak doğmuştur.

Bugün ise GFI markası MTM SRL çatısı altında alternatif yakıt sistemlerinin  ARGE’ sinden başlayarak,  üretim ve pazarlamaya kadar uzanan bir zincirde çalışmalarını başarıyla sürdürmektedir.

GFI LPG Sistemleri alternatif teknolojiler kullanılarak en uygun maliyetle dönüşüm yapılmasını sağlar. Araç dönüşümünde performans ve kaliteden taviz vermez; GFI tecrübesini ve kalitesini en iyi şekilde yansıtır. GFI LPG Sistemleri, uygun fiyatı ve gelişmiş teknolojisiyle araçların LPG’ye dönüşümünde yüksek maliyetli kitlere bağımlılığı ortadan kaldırır.

GFİ Nedir?

GFI, İtalyan M.T.M. SRL’ nin bir ticari markasıdır. M.T.M. SRL bir İtalyan şirketi olup, LPG ve CNG gibi alternatif yakıt sistemlerinin tasarımında, üretiminde ve pazarlamasında küresel bir liderdir.

GFI 1993 yılında Ontario, Kanada'nın Kitchener kentinde LPG ve CNG pazarları için çeşitli yüksek basınç komponentleri üreten özel bir şirket olarak doğdu. 7 yıllık hızlı büyümenin ardından GFI, Teleflex Corporation tarafından satın alındı ​​ve Teleflex GFI olarak ticarete başladı.

2002 yılında GFI markası, AG Autogas'ın Hollanda tarafından satın alınmasıyla Avrupa'ya geldi.

2003 yılında ise iki yakıtlı (LPG ve CNG) motor yönetim sistemlerinin tasarımı, imalatı ve tedarikinde yer alan Hollanda'nın bir başka önde gelen şirketi olan KOLTEC NECAM tarafından satın alındı.

Daha sonraki yıllar (2003-2009) GFI, Teleflex Corporation'ın yönetimi altında büyümeye ve varlığını geliştirmeye devam etti.

OEM programları Ford Motor Company, Volvo Car Corporation, GM (Vauxhall) ve Renault ile güvence altına alındı.

Haber Arşivi
BRC Türkiye ile ilgili gelişmelerinden haberdar olmak için
Whatsapp