Haberler

BRC Kalite ve Güvenlik Sunar

BRC Kalite ve Güvenlik Sunar
HABERİ PAYLAŞ
Eklenme tarihi : 04 03 2024

LPG (Sıvılaştırılmış Petrol Gazı) litre maliyetinin diğer yakıtlara nazaran düşük olması sayesinde otomobillerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Modern LPG sistemleri, otogaz kullanımını daha verimli ve güvenilir hale getirir.

BRC, LPG sistemleri konusunda dünya çapında lider bir markadır. Yüksek kalite standartlarına sahip ürünleriyle bilinen BRC güvenli ve verimli LPG sistemleri sunmaktadır. Bu sistemler ECE R-67 Avrupa standardında sektördeki en yüksek kalitede tasarlanmıştır.

LPG Sızdırmazlık ve Güvenlik

LPG Ekipmanlarının tümü ECE R-67 güvenlik standardında üretilmektedir. Sadece LPG tankı içerisinde bulunan Multivalf’ te bile en az 7 adet güvenlik önlemi bulunur.

LPG'li Araç Kontrolü

LPG'li araçların düzenli olarak kontrol edilmesi yani bakım yapılması tavsiye edilir. Bu sayede LPG kitinin ömrü uzatılmış olur. BRC araç sahiplerinin bakım yaptırabileceği 300’e yakın bayi ağı sunar.

BRC'nin Fark Yaratan Özellikleri

BRC'nin LPG sistemleri, ithal olması ve ürün kalitesinin üst düzey olmasıyla bilinmektedir. Müşteri memnuniyeti ve yaklaşımı rakiplerinin bir hayli üstündedir.

LPG Sistemlerinin Bakımı ve Onarımı

BRC Otogaz Sistemleri 10.000 km veya 6 ayda bir LPG filtrelerinin değişimini tavsiye eder.

LPG Sistemleri için Yasal Mevzuat

Türkiye'deki LPG sistemleri için belirlenen yasal mevzuat olarak Otogaz LPG için: TS EN 589 + A1 Otomotiv Yakıtları - LPG - Özellikler ve Deney Yöntemleri (Aralık 2012) kullanılmaktadır.

Ekonomik ve Çevresel Avantajlar

BRC LPG sistemleri yakıta ödediğiniz ücretten tasarruf ve diğer yakıtlara nazaran daha az karbon salınımı sunar. Bu sistemler uzun vadede cüzdanınıza katkı sağlar. Karbon salınımını minimuma indirir.

Müşteri Deneyimleri ve Geri Bildirimler

Müşterilerimizin bizimle iletişim kurduğu erişim kanallarımızı çeşitlendirerek, her kanaldan etkin iletişim kurma hedefi ile hareket ederiz.

Müşterilerimizden gelen talep, şikâyet ve önerilerini inceler, bunu kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendiririz.

 

BRC'nin Güvenli LPG Sistemleri

BRC Sıralı Otogaz sistemleri Avrupa menşeili ürünler olması nedeniyle üst düzey ürün kalitesine sahiptir. ECE R-67 standardında üretim ile üst düzey güvenlik sağlar.

Güvenli LPG kullanımı, hem insan sağlığını hem de çevreyi korumak için zorunludur.

LPG'nin güvenli bir şekilde kullanılmasının temel unsurları şunlardır:

Doğru Depolama ve Taşıma

LPG, depolama tesislerinde basınçlı tanklarda (silindirik veya küre) depolanır.

Kaliteli Ekipman ve Sistemler

Güvenli LPG kullanımı kaliteli ve standartlara uygun kit ekipmanlarının kullanılmasını gerektirir. LPG Kitinin düzenli olarak kontrol edilmesi ve bakımının yapılması önemlidir.

Sızdırmazlık Kontrolleri

Her periyodik bakımda ve Montaj sonrasında aracın LPG sızdırmazlığı özel gaz dedektörü ile kontrol edilir.

Eğitim ve Bilinçlendirme

2A Mühendislik periyodik aralıklar ile ülke geneli BRC Bayilerine eğitim verir.

Yasal Düzenlemeler ve Standartlar

BRC bayileri TSE 12664-1 HYB standardında LPG montajı yapmaya yetkili servislerden oluşur.

BRC'nin Sunduğu Güvenlik Özellikleri

LPG tanklarının dolumu, hacminin %20’si güvenlik amaçlı boş kalacak şekilde şamandıra ile kısıtlanmaktadır. Güvenli miktarda LPG dolumu sağlandığında şamandıra kapanacaktır. Bu nedenle araca yerleştirilen yakıt tankının, toplam hacminin en fazla %80’i seviyesinde doldurulmasına özel dikkat gösterilmelidir.

Yüksek Kalite Malzemeler

Dönüşümde kullanılan malzemeler standartlara uygun olmalı ve daha önce kullanılmış malzemeler tekrar kullanılmamalıdır. BRC sıralı otogaz sistemleri ECE R-67 standardında malzeme kullanır

Gelişmiş Sızdırmazlık Teknolojisi

BRC Sıralı Otogaz Sistemlerinde bulunan ekipmanlar sızdırmazlığı sağlayan özel kauçuk conta setleri ile donatılmıştır.

 Otomatik Güvenlik Kontrolleri

Multivalf üzerinde bulunan aşırı akım valfi gibi özel güvenlik önlemleri sayesinde LPG’ nin ani olarak boşalması önlenir. Otomatik olarak gaz akışı kesilir.

Sertifikalar ve Standartlar

BRC Ekipmanları ECE R-67 ve R-115 Regülasyonlarına sahiptir.

Tüm BRC ürünleri yıllar süren araştırma, deney ve geliştirme süreçlerinin sonucudur. Özel olarak planlanan ve uygulanan Kalite Sigorta ve Yönetim Sistemi üretim süreçlerinin UNI EN ISO 9001:2000 yönetmeliklerine ve ISO TS 16949:2009 standartlarına uygunluğunu garanti etmektedir.
Gaz sistemleri yürürlükteki Avrupa yasalarına ve Ulusal yasalara (R67-01, R110, DGM, …) ve yanı sıra kirletici emisyonlara (Euro III, EuroIV, EuroV ve EuroVI) ve elektromanyetik uyumluluğa ilişkin CE yönetmeliklerine ve normlarına uymaktadır.

BRC ile Güvenli Bir Sürüş Deneyimi

BRC' nin LPG sistemlerini tercih eden sürücüler dünya standartlarında güvenli bir LPG kitine kavuşurlar. Bu sistemler yakıt maliyetlerinizi azaltırken aynı zamanda güvenliğinden de ödün vermez.

BRC' nin LPG sistemleri güvenlik ve kaliteyi bir arada sunarak sektörde öne çıkmaktadır. Bu sistemler kullanıcılarına güvenli ve verimli bir LPG kullanımı vaat ederken aynı zamanda benzinle aynı performansı sunmaktadır. BRC LPG sistemleri alanında güvenlik ve kalitenin adresi olarak haklı bir şöhrete sahiptir.

Güvenlik Her Şeyden Önce Gelir!

LPG tankları ECER 67 ve TSE standardında olmalıdır. LPG tankları imal tarihinden itibaren 10 yıldan fazla kullanılamazlar.

LPG tankı üzerinde bulunan multivalf, tankın % 80 doldurulmasını sağlayacak şekilde ayar edilmiştir. LGP dolumu sırasında daha fazla yakıt almak amacıyla LPG tankının ileri geri sallanması, multivalf ayarının bozulmasına neden olacaktır. Bu durumda ise LPG tankına fazla yakıt alınacaktır.

BRC Farkıyla Her Zaman En İyisi

BRC Sıralı Otogaz Sistemlerinde patentli LPG enjektörü kullanılmaktadır. Bu enjektör, aracın benzin enjektörü ile aynı yapıdadır. Peak&Hold prensibiyle çalışarak 0,3 ms açma süresine sahiptir. Motorun ani ihtiyaçlarına çok hızlı cevap verir. İç bileşenlerinde aşınma olmadığı için kullanım süresi boyunca temizlik, bakım ve ayar gerektirmez. Self adaptif olup, usta tecrübesine dayalı hataya izin vermez.

Platinum’ da kullanılan Genius® regülatörler 800-2000 mBar çalışma aralığına sahiptir. LPG buharlaştırma kabiliyeti daha yüksektir. ET98 elektrovalf harici olarak kullanılarak ekstra güvenlik sağlanmaktadır. Mikroglass kartuş filtre sayesinde suyu tamamen arındırmaktadır. Sıcaklık sensörü mikrochipli olup, programlama için istenen hassas değerleri ms içerisinde iletmektedir.

OBD bağlantıları sayesinde araç benzin beyni ile irtibata geçerek çalışma parametreleri okunur ve emule edilir.

 

Tasarruf Zamanı
Aşağıdaki kutucuğa 100 km'de tükettiğiniz benzini litre cinsinden girip, BRC ile ne kadar tasarruf yapacağınızı görün ...
Benzin Gideri : 436 TL / 100 km LPG Gideri : 225 TL / 100 km Kazancınız : 211 TL / 100 km
Haber Arşivi
BRC Türkiye ile ilgili gelişmelerinden haberdar olmak için
Whatsapp