Haberler

SIRALI OTOGAZDA DÜNYA LİDERİ BRC

SIRALI OTOGAZDA DÜNYA LİDERİ BRC
HABERİ PAYLAŞ
Eklenme tarihi : 27 12 2018

Sıralı Otogaz

Akaryakıt sisteminde yakıtların geçişini sağlayan sıralı otogaz sistemleri doğru kullanıldığında kullanıcıya başarılı bir tasarruf imkanı sağlar. Bu sistemlerin kullanımında gereken tüm detayların incelenmesi için ekibimiz size destek olacaktır. Gaz çeşitleri konusunda bilgi sahibi olarak hangi sistemi satacağınıza karar verebilir, doğru uygulamaları yapabilirsiniz.

Yakıt geçişlerinde sorunsuz ve rahatsız edici olmayan sistemleri sizlere sunan 2A güvenilir bir sistemin planlanmasını sağlayan uzman mühendis ekibi ile her zaman %100 müşteri memnuniyeti sunmaktadır. Bu yüzden önce güvenlik alanında başarı, sonra da ekonomik çözümlerle yaygın servis ağı hizmeti sunuyoruz.

İstasyon ekipmanlarından sıralı otogaz sistemlerine kadar birçok farklı istasyonu ortaya çıkarak ekibimiz, optimum yakıt içeren sistemleriyle elektrikli otomobil teknolojisine de dahil olmanızı sağlar. Elektrikli araçların hızlı şarj olması ve daha güvenli biçimde yakıt alımının sağlanması için teknolojinin en özel sistemini sizler için planlıyoruz.

LPG Nedir?

LPG yeraltındaki doğalgaz sistemlerinden oluşan petrolün rafine edilerek kullanılması sonucu oluşur. Yani bir çeşit likit petrol gazıdır. Bütan gazı ve propandan oluşur. Birçok kişi daha tasarruflu bir yakıt sistemi için LPG ve sıralı otogaz sistemlerini kullanır. Bu sistemlerin tercih edilmesi birçok açıdan ekonomiktir. Havadan ağır olan ve boğucu olan bu sistem, otogaz olarak kullanılır. Tek ya da diğerleriyle birlikte kullanılabilir.

Benzin Nedir?

En hızlı biçimde tükenen benzin, sürekli zam gelen pahalı bir yakıttır. Çevreyi daha fazla kirleten mazottan daha pahalı olan benzin, neredeyse tüm araçların çalışması için kullanılmaktadır. Motorun sıkıştırma oranı düşük olduğu için çok fazla sistemin harekete geçmesiyle çalışır. Bu da daha fazla sarfiyat gerektirir.

Mazot Nedir?

Benzinden yapı olarak farklı olmayan mazot, bir diğer adıyla motorin olarak bilinir. Herhangi bir ek sisteme ihtiyaç olmadan tutuşan motorin, daha az enerjiye ihtiyaç duyduğu için daha kısa sürede çalışır. Bu da ekonomik olmasını ve uzun süre kullanılmasını gerektirir.

Sıralı Otogaz Sistemleri Ne İşe Yarar?

Sıralı otogaz sistemleri ise, bu iki sisteme LPG takılmasıdır. LPG takılarak aracın çalışması sırasında bu iki otogazın geçişi daha kolay hale gelebilir. Bu da daha ekonomik bir yakıt sarfiyatı sağlar. Bu yüzden kullanılacak olan pompa sistemleri de birbirinden farklıdır. Sıralı otogaz istemleri ile daha kolay ve pratik bir biçimde araç kullanımı söz konusu olmaktadır.

2A Kalitesi

Birbirinden farklı özellikleri bulunan istasyonlar, 2A kalitesiyle İstanbul’da istediğiniz her yerde istasyon ekipmanları ve sıralı otogaz sistemlerini sizlerin hizmetine sunuyor. Oldukça olağan ve pratik bir sistemle tercih edeceğiniz akaryakıt sistemlerini güvenle kullanmak için uzman ekiplerimizden destek alabilirsiniz. Birçok farklı özelliği bulunan ve sistemin kararlı çalışabilmesi için gereken rutin kontroller konusunda uzman olan mühendislerin imzasını taşıyan tüm istasyon ekipmanlarını sitemizden uygun fiyata temin edebilirsiniz.

Haber Arşivi
BRC Türkiye ile ilgili gelişmelerinden haberdar olmak için
Whatsapp