Haberler

Araç performansını düşürmeyen LPG Çözümleri

Araç performansını düşürmeyen LPG Çözümleri
HABERİ PAYLAŞ
Eklenme tarihi : 04 03 2024

LPG (Sıvılaştırılmış Petrol Gazı) hem çevre dostu, hem de ekonomik bir alternatif yakıt olarak öne çıkmaktadır. Doğru bir LPG ayarı ve kaliteli LPG kiti ile otogaz kullanımının araç performansı üzerinde olumsuz etkisi bulunmamaktadır. Doğru kitin seçimi ve montajı ile LPG'li araçlar, benzinli araçlarla aynı performans seviyesine ulaşabilmektedir.

BRC Platinum

BRC Platinum aracın Benzindeki performansını LPG’ de de sunar. Modern motor teknolojileriyle uyumlu çalışmakta ve yüksek verimlilik sunmaktadır.

BRC Platinum, çok nokta enjeksiyonlu 3-4 silindirli sıfır km ve ikinci el araçlar için tasarlanmıştır, maksimum performans ve ekonomi sağlar. Yeni fonksiyonları arasında EOBD bağlantısı bulunur, aracın benzindeki çalışma parametrelerini LPG sisteminin her an takip etmesini sağlar. Bu sayede performanstan ödün verilmemiş olur.

LPG kit ekipmanlarında en önemli aksamlar LPG Sequent 32 ECU, benzin enjektörleriyle aynı yapıya sahip patentli BRC LPG enjektörleri ve Genius Regülatör yer alır. Sıralı Otogaz Sistemleri, aracın ilk çalışmasının benzinle yapıldığı ve belirli bir motor suyu sıcaklığı elde edilince otomatik olarak gaza geçen sistemlerdir.

LPG Taktırma Süreci

Aracınızın LPG’ ye dönüşüm süreci, TSE 12664-1 standardında HYB belgeli profesyonel servisler tarafından gerçekleştirilmelidir. BRC yetkili servislerinde yapılan dönüşümler, aracınıza özel çözümler sunularak yapılmaktadır. Örneğin; Egea ve Corolla araçlara özel olarak hazırlanan LPG kitleri gibi.

Aracınıza LPG taktırmanın bütçenize ve çevreye faydası büyüktür. Araç sahipleri için hem ekonomik hem de çevresel avantajlar sunar. LPG, benzin ve dizel yakıtlara göre daha düşük maliyetlidir, bu da yakıt giderlerinde önemli tasarruf sağlar.

Ayrıca, LPG’ li bir aracın Egzoz emisyonları Benzin veya Dizel ile çalışan araçlara göre daha düşük olduğundan ekosistem için diğer yakıt türlerine göre daha az karbon salınımı yapmaktadır. Modern LPG sistemleri, araç performansını koruyarak bu avantajları sunar. Bu sistemler, araçların gideceği mesafeyi daha düşük yakıt maliyetiyle gitmesini sağlar ve uzun vadede maliyet tasarrufu yaratır. Bu nedenle, LPG dönüşümü, hem ekonomik hem de çevresel açıdan akıllıca bir tercihtir.

LPG dönüşümü, araç sahiplerine ek yakıt seçeneği sunarak daha fazla esneklik sağlar. Aracınızı çift yakıtla çalışabilir hale getirir. Özellikle uzun yolculuklar için, LPG istasyonlarının yaygınlaşmasıyla yakıt bulma konusunda endişe taşımanıza gerek yoktur.

LPG dönüşüm sistemleri, modern teknolojileri sayesinde artık daha güvenli.

LPG'li Araçların Avantajları

LPG'li araçlar, benzinli araçlara göre daha ekonomik seyahat eder, daha az karbon salınımı yaparak çevreye diğer yakıtlara nazaran çok daha az zarar verir.

BRC Platinum gibi modern LPG sistemleri, aracınızın performansını koruyarak tasarruf yapmanızı sağlar. Bu sistemler, motorun verimli bir şekilde çalışarak tasarruf yapmanızı sağlar.

BRC Platinum'un Teknik Özellikleri

BRC Platinum, gelişmiş LPG ECU’ su ve LPG enjektörleri ile donatılmıştır. Bu özellikler, aracınızın motorunu tıpkı benzin ile çalışıyormuş gibi optimum seviyede çalıştırmaya yardımcı olur.

LPG'li Araçların Bakımı

LPG'li araçların bakımı 10.000 km veya 6 ayda bir yapılır. LPG filtreleri değişimi ile beraber gaz kaçak kontrolleri ve LPG ayarları kontrol edilir.

Yakıt Tasarrufu ve Ekonomik Faydalar

LPG’nin litre fiyatı benzin ve mazota göre daha uygundur. Uzun vadede LPG'li araçlar, yakıta verilen ücretten önemli miktarda tasarruf sağlar.

LPG, benzin ve dizel yakıtlara kıyasla önemli maliyet avantajları sunar. LPG'nin daha düşük litre başına maliyeti, araç sahiplerine benzine göre daha ucuza yakıt alma imkanını sağlar. Ayrıca, LPG'nin yüksek oktan sayısı sayesinde motor daha verimli ve vuruntusuz çalışır.

Bu özellikler, LPG'nin hem bireysel hem de ticari araç kullanıcıları için ekonomik bir seçenek haline gelmesini sağlar.

Çevre Dostu Yakıt Seçenekleri

LPG, daha düşük karbon salınımı yaparak çevreyi korur. Bu yakıt türü, sürdürülebilir bir gelecek için önemli bir alternatiftir.

LPG, çevre dostu bir yakıt olarak kabul edilirn çünkü egzoz gazından daha düşük karbon dioksit (CO2), azot oksitler (NOx) ve partikül maddeler gibi emisyonlar çıkmasını sağlar. Bu özellikleri ile LPG, hava kirliliğini azaltmaya ve karbon ayak izini düşürmeye katkıda bulunur.

Ayrıca, LPG'nin yüksek oktan değeri motorun daha verimli ve vuruntusuz çalışmasını sağlar. Bu nedenlerle LPG çevre için daha iyi bir alternatif olarak görülmektedir.

LPG’li Araç Performansı

LPG'li araçlar uygun yakıt maliyeti ve çevreye olan düşük etkileriyle dikkat çekerler. Sıralı LPG Kitleri araç performansını benzinle çalışan araçlarla karşılaştırılabilir düzeyde tutmayı başarır.

Bu sistemler aracın motorunu LPG’ de verimli bir şekilde çalıştırmak için tasarlanmıştır. Karbon atığı daha az olacağı için motor yağının daha uzun ömürlü olmasını sağlar. LPG dönüşümü sonrasında araçlar daha düşük emisyon değerleriyle çevreye daha az zarar verirken, aynı zamanda yakıt maliyetlerinden de tasarruf sağlarlar.

LPG'li araçların performansı, doğru ekipman ve kurulum ile maksimize edilebilir. Modern LPG sistemleri, aracın motor verimliliğini artırır ve optimum performans sağlar. Bu sistemler LPG Litre maliyeti diğer yakıtlara göre daha düşük olduğu için yakıt maliyetlerinde tasarruf sağlar.

LPG yüksek oktan sayısı ve düşük karbon atığı ile daha temiz yanma sağlar, bu sayede motor yağı daha temiz kalabilir. LPG'li araç sahipleri çevreye daha az zarar veren ve aynı zamanda performansından ödün vermeyen bir sürüş deneyimi yaşarlar.

BRC Platinum neden tercih edilmeli?

Uyum ve Verimlilik: 3-4 silindirli sıfır km ve ikinci el araçlar için uygun olan BRC Platinum araçların çalışma parametrelerine tam uyum sağlar.

Gelişmiş Teknoloji: EOBD bağlantısı sayesinde araç parametrelerini hassas bir şekilde okur ve LPG kitine uyarlar.

Patentli Enjektörler ve Gelişmiş ECU: Benzin enjektörleriyle aynı yapıya sahip olan patentli enjektörleri ve EOBD desteği bulunan elektronik kontrol ünitesi içerir.

Çevre Dostu: Daha düşük karbon salınımı ile çevre dostudur.

Ekonomik Avantajlar: LPG litre fiyatı düşük olduğu için tasarruf sağlar. Bu özellikler, BRC Platinum' u LPG dönüşüm sistemi olarak tercih etmek için güçlü nedenler sunar.

BRC Platinum araçlara özel tasarlanmış bir LPG dönüşüm sistemi olarak birçok avantaj sunar. Egea Platinum, Corolla Platinum kitleri gibi araca özel dizayn edilmiş şekli de mevcuttur.

BRC Platinum, çağdaş LPG dönüşüm sistemleri arasında, sunduğu yüksek performans, yakıt verimliliği, çevre dostu yaklaşımı ve ekonomik avantajlarıyla öne çıkar. Gelişmiş teknolojisi ve kullanıcı dostu özellikleriyle, hem yeni hem de ikinci el araçlar için ideal bir seçenektir. BRC Platinum, araç sahiplerine sürdürülebilir ve ekonomik bir alternatif sunarak, günlük hayatta rahatlık ve verimlilik sağlar.

BRC Platinum 2A güvencesi altında, araç sahiplerine güvenilir ve kaliteli bir LPG dönüşüm sistemi sunar. Bu sistem araç performansını korurken yakıt maliyetinden tasarruf ve çevre dostu çözümler sağlamaktadır. Kullanıcılar BRC' nin geniş bayi ağı ve uzman teknik desteği sayesinde, LPG dönüşümü sonrasında da güvenle yolculuklarını sürdürebilirler.

Tasarruf Zamanı
Aşağıdaki kutucuğa 100 km'de tükettiğiniz benzini litre cinsinden girip, BRC ile ne kadar tasarruf yapacağınızı görün ...
Benzin Gideri : 436 TL / 100 km LPG Gideri : 225 TL / 100 km Kazancınız : 211 TL / 100 km
Haber Arşivi
BRC Türkiye ile ilgili gelişmelerinden haberdar olmak için
Whatsapp