Haberler

Otogaz ’da Bir Dünya Markası: BRC

Otogaz ’da Bir Dünya Markası: BRC
HABERİ PAYLAŞ
Eklenme tarihi : 02 08 2019

 

Otogaz, en verimli, çevre dostu ve ekonomik yakıt LPG'nin, araç yakıtı olarak kullanılan haline verilen isimdir. Türkiye’de birçok alanda kullanılmaktadır. Bunların başında; ısıtma, ısınma, aydınlatma ve motorlu araçlarda kullanılan tüm dünyada oldukça yaygın bir enerji türüdür. Otogaz ülkemizde 1996 yılında araçlar için enerji yakıtı olarak kullanılmaya başlanmıştır.

 

Çevreci Ekosistemin En Güçlü Destekçisi: OTOGAZ

 

Yakıt teknolojileri arasında şu anda en çevreci ve doğa dostu yakıt formu olan Otogaz, Yeni nesil araçlar için en uygun sürüş kalitesini çevre dostu BRC Otogaz sistemleri sunmaktadır. Ülkemizde ve Dünyada Otogaz kullanımı her geçen gün hızlı bir ivme ile yükselişini sürdürmektedir.

Otogaz nasıl hayatımızın içinde yer aldı? Yakın geçmişe bakarsak, 1980'li yıllarda ortaya çıkan petrol krizinden sonra büyük devletler ve markalar benzin ve türevlerine yani temel olarak herkesin bildiği fosil yakıtlara alternatif olabilecek bir yakıt seçeneği aramaya başladılar.

Tüm araştırmalar sonucunda yeni nesil teknolojiyle birlikte araçlarda daha rahat ve güvenli kullanılabilen, fiyat açısından çok daha avantajlı olan Otogaz tüm dünyada büyük bir etkiye sebep oldu.

Tüm sürücüler kendileri ve araçları için en doğru tercih olan Otogaz Sistemleri’ni kullanarak, hem aile ekonomilerine hem de içinde yaşadığımız gezegene büyük yararlar sağlayacaktır.

LPG, ekonomik bir yakıt olması ve çevreye kirli gaz bırakmaması sebebiyle pek çok kişi tarafından tercih sebebi olmaktadır. Yakıt olarak LPG kullanan araçlar, dizel motorlara kıyasla aynı mesafelerde daha yüksek performans sağlamaktadır.

LPG gazı tamamen kapalı bir depolama ile tutulduğu için herhangi bir akıtma ya da buharlaşma durumları oluşmasına olanak sağlamamaktadır. Alanında uzman ekiplerce montaj yapıldığında, benzin ile çalışan motorlara göre çok daha az egzoz gazı emisyonu sağlamaktadır.

LPG bileşeninde %30 oranda propan gazı ve %70 oranda bütan gazı vardır. LPG gazındaki bu değerler benzinli bir motora göre motor vuruntu direncini arttırmaktadır. Dolayısıyla motorun daha uzun süreli kullanılmasını sağlayarak ömrünü uzatmaktadır. Ayrıca, dış çevreye daha az atık bırakması diğer enerji çeşitlerine kıyasla LPG kullanım oranının artmasını sağlamaktadır.

LPG yani sıvılaştırılmış petrol gazı, araçların benzin gibi pahalı ve çevreye zararlı bir madde yerine, ucuz, güvenilir ve çevre dostu bir gaz ile kusursuz bir şekilde çalışmasını sağlayan mucizevi bir maddedir.

 

 

Tasarruf Zamanı
Aşağıdaki kutucuğa 100 km'de tükettiğiniz benzini litre cinsinden girip, BRC ile ne kadar tasarruf yapacağınızı görün ...
Benzin Gideri : 412 TL / 100 km LPG Gideri : 192 TL / 100 km Kazancınız : 219 TL / 100 km
Haber Arşivi
BRC Türkiye ile ilgili gelişmelerinden haberdar olmak için
Whatsapp