Haberler

BRC İLE DÜNYADAN OTOGAZ HABERLERİ

BRC İLE DÜNYADAN OTOGAZ HABERLERİ
HABERİ PAYLAŞ
Eklenme tarihi : 27 12 2018

BRC ile Dünyadan Otogaz Haberleri

İlk sıfıra yakın emisyonlu LPG motoru California RoadShow’da tanıtılacak.
ROUSH CleanTech, şirketin California filosuna ait yeni 0.02 gr. ultra düşük NOx (Nikrit Oksit) otogaz motorunu göstermek için 2018 California RoadShow’da olacak. Etkinlik, ulusal emisyon standartlarından %90 daha temiz olan bu sıfıra yakın emisyon motoruna sahip araçların performansını denemek için bir Ride&Drive aktivitesi içerecek. ROUSH CleanTech’in 6.8L motoru, EPA’nın (ABD Çevre Koruma Ajansı) mevcut emisyon standardından % 90 daha temiz (0,02 g / bhp-sa) olduğu için Ultra Düşük NOx Sertifikasına sahiptir. 

 

Otogaz Gana’da hız kazanıyor

Ülkedeki akaryakıt fiyatlarındaki son düzenlemenin ardından, Gana’lılar benzin ve dizel kullanımına yeni alternatifler arıyor. Bu bağlamda; yeni bir işbirliği, özel ve kamusal araç sürücülerinin Otogaz’ı alternatif bir yakıt kaynağı olarak benimsemeye çağırıyor. Akra Teknik Eğitim Merkezi (Gana ve Kanada Hükümetlerinin ortak işbirliği ile finanse edilen eğitim kurumu) ile Nijerya alternatif yakıt şirketi THLD Grubu arasındaki ortaklık, benzin motorlu araçların profesyonel olarak dönüştürülmesi için hâlihazırda Gana’nın başkenti Accra’da bir merkez kurdu.

 

ABD, Georgia’daki okullara %100 Otogaz filosunun dağıtımını planlıyor.
Georgia eyaletindeki Bartow County Okul Kurulu, Yancey Bus Sales ile devlet sözleşmesi yoluyla 72 kişilik yeni LPG’li araçların satın alınmasını onayladıktan sonra, okul sisteminin otobüs filosunu Otogaz’a dönüştürmeye karar verdi. 491,184 $’lık fonların çoğu, Georgia’daki sermaye harcama projelerine finansman sağlamak için bir finansman yöntemi olan Özel Amaçlı Yerel Seçenek Satış Vergisi’nden (SPLOST), geriye kalan 154.440 $’lık değiştirilmiş mali yıl 2018 devlet tahvili fonlarından gelecek. Ulaşım Direktörü Jody Elrod, “Gelecekteki tüm otobüs alımları için LPG’li otobüsler olmak üzere planlıyoruz.” dedi.

Yeni çalışma, İspanya’daki diğer alternatif yakıtlarla Otogaz’ı karşılaştırıyor


İspanyol LPG Operatörleri Birliği (AOGLP), alternatif yakıtlar (otogaz, doğal gaz ve elektrikli araçlar) arasında verimlilik, tüketim ve emisyon açısından bir karşılaştırma yapan danışman Applus + Idiada tarafından hazırlanan “İspanya ve Avrupa’da alternatif yakıtların teknolojik ve pazar araştırması” nı sundu. Rapor, diğer faktörlerin yanı sıra, araç tedarikini, menzilini, toplam işletme maliyetini (TCO) ve karayolu trafik emisyonlarının azaltılmasını karşılaştırıyor. Altyapı ile ilgili olarak, çalışma verileri, hâlihazırda 603 tesise ulaşan konvansiyonel servis istasyonlarında otogaz yakıt ikmal noktalarının açık bir şekilde ortaya çıktığını göstermektedir. Bu rakam, otogazı kullanan araçların beşte birinin talebini karşılayabilen bir rakamdır.

Bangladeş’te LPG tüketiminin artması bekleniyor


Bangladeş’in LPG tüketiminin 2018’de 1 milyon metrik tona ulaşması bekleniyor. Bu artış, taşımacılık hane halkı ve ticari sektörlerden gelen talebin artmasıyla yıllık% 53 arttı. LPG ithalatında görevli feragatler de dahil olmak üzere elverişli hükümet politikaları, LPG sektörünün tüketim ve yatırımı için önemli etkenler olduğu belirtildi. Özel LPG distribütörü Laugfs Gas’ın Bangladeş’teki direktörü ve CEO’su Saidul Islam: “LPG’nin bir taşımacılık yakıtı olarak kullanılması, 92 oktan ve 95 oktan benzine karşı rekabet gücü nedeniyle güçlü bir büyüme göstermiştir.” dedi.

Haber Arşivi
BRC Türkiye ile ilgili gelişmelerinden haberdar olmak için
Whatsapp